Ndryshon qeveria, Rama shkarkon Ahmetajn, e zëvendëson me Ballukun

Publikuar më: 25/7/2022, ora 11:36

Ndryshon qeveria, Rama shkarkon Ahmetajn, e zëvendëson me Ballukun

Publikuar më: 25/7/2022, ora 11:36

Arben Ahmetaj nuk e mbylli dot vitin në postin e zëvendëskryeministrit. Edi Rama e shkarkoi nga detyra duke e zëvendësuar me Belinda Ballukun e cila do të mbaje edhe funksionin e ministre se Infrastrukturës dhe Energjisë. Ndryshimet në qeveri prekën edhe procesin e integrimit, ku Zef Mazi shkarkohet si kryenegociator, duke u zëvendësuar me Majlinda Dhukën.

Ndryshon qeveria, Rama shkarkon Ahmetajn, e zëvendëson me Ballukun

Publikuar më: 25/7/2022, ora 11:36

Arben Ahmetaj nuk e mbylli dot vitin në postin e zëvendëskryeministrit. Edi Rama e shkarkoi nga detyra duke e zëvendësuar me Belinda Ballukun e cila do të mbaje edhe funksionin e ministre se Infrastrukturës dhe Energjisë. Ndryshimet në qeveri prekën edhe procesin e integrimit, ku Zef Mazi shkarkohet si kryenegociator, duke u zëvendësuar me Majlinda Dhukën.