Ndryshon skema e ndihmës ekonomike

Qeveria iu heq bashkive skemën e ndihmës ekonomike dhe atë të aftësisë së kufizuar. Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka hedhur për konsultim publik ndryshimet në ligjin “Për asistencën sociale”.

Shkarkoni aplikacionin e A2 CNN