Në 2 minuta mund të vizitoni “Marubin” dhe “Onufrin”… vizitat virtuale në muze

Ndërsa pesë ditë më parë “ArTurbina” pretendonte të mbushte sallën me 400 artdashës, apo galeritë me vizitorë të interesuar për historinë e një vendi, sot gjithçka është paralizuar. aktivitetet zakonisht mbaheshin në ora 19:00, por këto ditë askush nuk do të mund të lëvizë nga shtëpia që prej orës 18:00.