“Në 2025, Shqipëria anëtare e BE”, Dervishi: Kjo ishte gjetja më e çuditshme e barometrit ballkanik

Lutfi Dervishi u shpreh në “Absolut 4” se gjetja më e çuditshme e barometrit ballkanik ishtë se shqiptarët besojnë se në 2025 do të jenë anëtarë të BE.

Po ashtu, Dervishi shtoi se lajmi më i mirë dhe që do ja vlejë të diskutohet është një gjë që nuk ka shumë lidhje me gjetjet e barometrit por ka të bëjë me nismën e Këshillit të Bashkimit Rajonal që finalizohet me 1 korrik, dhe në bazë të cilës në 6 vende qytetarët do ta kenë roaming 0.