Në 2050 gjysma e botës miope, mjekët: Më shumë fëmijë me syze, kufizoni orët para telefonit

Publikuar më: 3/9/2023, ora 15:46

Në 2050 gjysma e botës miope, mjekët: Më shumë fëmijë me syze, kufizoni orët para telefonit

Publikuar më: 3/9/2023, ora 15:46

Femijet nuk duhet te qendrojne me shume se 1 ore ne dite me telefon apo para pajisjeve te tjera elektronike. Koha e zgjatur mbi keto pajisje si dhe qendrimi mbyllur ne shtepi po shton problemet me shikimin tek femijet. Miopia eshte semundja me e shpeshte nga stili i ri i jetes.

Në 2050 gjysma e botës miope, mjekët: Më shumë fëmijë me syze, kufizoni orët para telefonit

Publikuar më: 3/9/2023, ora 15:46

Femijet nuk duhet te qendrojne me shume se 1 ore ne dite me telefon apo para pajisjeve te tjera elektronike. Koha e zgjatur mbi keto pajisje si dhe qendrimi mbyllur ne shtepi po shton problemet me shikimin tek femijet. Miopia eshte semundja me e shpeshte nga stili i ri i jetes.