Në 24 orë mbi 85 fëmijë në urgjencën pediatrike të Elbasanit

Publikuar më: 1/8/2022, ora 15:16

Në 24 orë mbi 85 fëmijë në urgjencën pediatrike të Elbasanit

Publikuar më: 1/8/2022, ora 15:16

Ditët e nxehta të kësaj vere duket se kanë shtuar edhe çrregullimet dhe virozat e ndryshme te fëmijët. Veçanërisht ditët e fundit është shtuar ndjeshëm numri i fëmijëve që janë paraqitur në urgjencën pediatrike të spitalit rajonal të Elbasanit për ndihmë mjekësore.

Në 24 orë mbi 85 fëmijë në urgjencën pediatrike të Elbasanit

Publikuar më: 1/8/2022, ora 15:16

Ditët e nxehta të kësaj vere duket se kanë shtuar edhe çrregullimet dhe virozat e ndryshme te fëmijët. Veçanërisht ditët e fundit është shtuar ndjeshëm numri i fëmijëve që janë paraqitur në urgjencën pediatrike të spitalit rajonal të Elbasanit për ndihmë mjekësore.