Në burgun e Balilit… “Eskobari i Ballkanit” ndan qelinë me të tjerët – A2

Në burgun e Balilit… “Eskobari i Ballkanit” ndan qelinë me të tjerët

Vendimi i një dite më parë marrë në Gjykatën e Krimeve të Rënda e detyron tashmë Kelmend Balilin të ndërrojë dhe të ketë një “shtëpi” të re, siç janë qelitë e paraburgimit në burgun 302 këtu në Tiranë, ku mbahen edhe eksponentë të tjerë të botës së krimit, si Dritan Dajti, Ervis Martinaj, apo Izet Haxhia.