Në ç’situatë të stresit jemi dhe çfarë sugjeron psikiatrja Ariana Rreli?

Publikuar më: 21/12/2020, ora 09:35

Në ç’situatë të stresit jemi dhe çfarë sugjeron psikiatrja Ariana Rreli?

Publikuar më: 21/12/2020, ora 09:35

“Jemi aktualisht në një stres kolektiv”. Këtë konstatim dha në studion e Dita Jonë në A2 CNN mjekja psikiatre Arjana Rreli për shkak të pandemisë. Sipas saj ka 3 reagime i pari është stresi akut që kalon për një muaj, i dyti po stres akut që duhen tre muaj kohë për të kaluar dhe së fundi është stresi kronik.

Në ç’situatë të stresit jemi dhe çfarë sugjeron psikiatrja Ariana Rreli?

Publikuar më: 21/12/2020, ora 09:35

“Jemi aktualisht në një stres kolektiv”. Këtë konstatim dha në studion e Dita Jonë në A2 CNN mjekja psikiatre Arjana Rreli për shkak të pandemisë. Sipas saj ka 3 reagime i pari është stresi akut që kalon për një muaj, i dyti po stres akut që duhen tre muaj kohë për të kaluar dhe së fundi është stresi kronik.