Në emër të poezisë, Zogaj: Shkrimtarin e mirë nuk mund ta tjetërsojë politika

Vijon tetori i librit dhe leximit. Takimet letrare zhvillohen në masa sigurie për shkak të koronavirusit. Pjesemarrësit janë të paktë në numër, por thirrjet për t’u bërë miq të librit vijojnë.