“Ne, fëmijët e Kopshtit Zoologjik të Berlinit”

Publikuar më: 4/5/2022, ora 09:37

“Ne, fëmijët e Kopshtit Zoologjik të Berlinit”

Publikuar më: 4/5/2022, ora 09:37

Një roman - dokumentar që hedh dritë mbi jetën e vështirë dhe sfidat me drogën e të rinjve në Berlinin Perëndimor në vitet 1960-1970. I vendosur në mesin e Luftës së Ftohtë, libri “Ne, fëmijët e Kopshtit Zoologjik të Berlinit” tregon transformimin drastik dhe tragjik të jetës së vetë autores së librit, Christiane Vera Felscherinow. E ftuar në “Dita jonë”, botuesja Loreta Berami.

“Ne, fëmijët e Kopshtit Zoologjik të Berlinit”

Publikuar më: 4/5/2022, ora 09:37

Një roman - dokumentar që hedh dritë mbi jetën e vështirë dhe sfidat me drogën e të rinjve në Berlinin Perëndimor në vitet 1960-1970. I vendosur në mesin e Luftës së Ftohtë, libri “Ne, fëmijët e Kopshtit Zoologjik të Berlinit” tregon transformimin drastik dhe tragjik të jetës së vetë autores së librit, Christiane Vera Felscherinow. E ftuar në “Dita jonë”, botuesja Loreta Berami.