Në kërkim për inceneratorët, sistemi TIMS i nxjerr në Shqipëri, policia dyshon se janë larguar

Publikuar më: 29/3/2022, ora 16:43

Në kërkim për inceneratorët, sistemi TIMS i nxjerr në Shqipëri, policia dyshon se janë larguar

Publikuar më: 29/3/2022, ora 16:43

Që prej muajit dhjetor të vitit të shkuar, Klodian Zoto dhe Stela Gugallja të përfshirë po ashtu në çështjen e inceneratorëve janë shpallur në kërkim, por policia nuk ka mundur t’i arrestojë. Të dhënat nga sistemi TIMS tregojnë se ato ndodhen brenda Shqipërisë, por Policia dyshon se mund të jenë larguar përmes kufirit tokësor nga Kosova.

Në kërkim për inceneratorët, sistemi TIMS i nxjerr në Shqipëri, policia dyshon se janë larguar

Publikuar më: 29/3/2022, ora 16:43

Që prej muajit dhjetor të vitit të shkuar, Klodian Zoto dhe Stela Gugallja të përfshirë po ashtu në çështjen e inceneratorëve janë shpallur në kërkim, por policia nuk ka mundur t’i arrestojë. Të dhënat nga sistemi TIMS tregojnë se ato ndodhen brenda Shqipërisë, por Policia dyshon se mund të jenë larguar përmes kufirit tokësor nga Kosova.