Në kohë pandemie, shëndetësi apo demokraci?

Teksa kemi kaluar pikun e pandemisë, tashmë ka nisur lehtësimi i masave. Jemi në atë fazë ku ngrihen pikëpyetja, shëndetësi apo demokraci?

Për t’i dhënë një përgjigje më të saktë kësaj pyetje foli në Dita Jonë studiuesi Redi Shehu, i cili foli edhe për demokracitë e brishta në këtë periudhë dhe për rolin e qytetarit.