Në legjislativ apo në pushtet lokal?! Deputetët e PS drejt bashkive – A2

Në legjislativ apo në pushtet lokal?! Deputetët e PS drejt bashkive

I pari i gatshëm për të lënë mandatin është Pjerin Ndreu. Në listat e PS në Qarkun Lezhë, mandati i kalon Adriana Jakut, aktualisht zëvendësministre e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale.