“Në lëkurën e Fatos Kongolit”, botues, studiues e përkthyes bashkë në 77-vjetorin e autorit

Një aktivitet për të nderuar shkrimtarin Fatos Kongoli u mbajt në Qendrën Kombëtare të Librit dhe Leximit. Gazetarja Luela Myftari sjell detaje në Ditarin e mesditës rreth këtij eventi.