Në një mendje, por të përçarë! Avokatët në Vlorë bojkotojnë edhe masat e sigurisë

Publikuar më: 21/6/2022, ora 13:35

Në një mendje, por të përçarë! Avokatët në Vlorë bojkotojnë edhe masat e sigurisë

Publikuar më: 21/6/2022, ora 13:35

Në javën e dytë të protestës, kundër hartës së re gjyqësore, avokatët janë përçarë në qëndrimet e tyre, ndonëse të gjithë janë kundër hartës së miratuar nga KLGJ. Një pjesë e avokatëve në veri dhe jug vijojnë protestat, madje duke bojkotuar edhe masat e sigurisë. Ndërsa avokatët e Shqipërisë së mesme vijojnë normalisht përfaqësimin e klientëve në seancat gjyqësore.

Në një mendje, por të përçarë! Avokatët në Vlorë bojkotojnë edhe masat e sigurisë

Publikuar më: 21/6/2022, ora 13:35

Në javën e dytë të protestës, kundër hartës së re gjyqësore, avokatët janë përçarë në qëndrimet e tyre, ndonëse të gjithë janë kundër hartës së miratuar nga KLGJ. Një pjesë e avokatëve në veri dhe jug vijojnë protestat, madje duke bojkotuar edhe masat e sigurisë. Ndërsa avokatët e Shqipërisë së mesme vijojnë normalisht përfaqësimin e klientëve në seancat gjyqësore.