Në prag të luftës? Ukrainasit vazhdojnë jetën normalisht, por me sytë nga Rusia

Publikuar më: 27/1/2022, ora 10:00

Në prag të luftës? Ukrainasit vazhdojnë jetën normalisht, por me sytë nga Rusia

Publikuar më: 27/1/2022, ora 10:00

Në rrugët e kryeqytetit ukrainas ka shumë pak shenja paniku, edhe pse humori ditët e fundit ka rënë dhe shumë banorë i kanë bërë edhe planet, në rast të një konflikti.

Në prag të luftës? Ukrainasit vazhdojnë jetën normalisht, por me sytë nga Rusia

Publikuar më: 27/1/2022, ora 10:00

Në rrugët e kryeqytetit ukrainas ka shumë pak shenja paniku, edhe pse humori ditët e fundit ka rënë dhe shumë banorë i kanë bërë edhe planet, në rast të një konflikti.