Në prag të Panairit të Librit, ja titujt e rinj që pritet të dalin

Edhe pak kohë na ndan nga ngjarja më e madhe e vitit për librin. Panairi i përvitshëm i nëntorit po vjen dhe titujt e rinj, autorë të njohur e të panjohur, po bëhen gati të na serviren.