Në prag të provimeve, maturantët vijojnë konsultimet. Më shumë frikë në matematikë

Publikuar më: 7/6/2022, ora 10:12

Në prag të provimeve, maturantët vijojnë konsultimet. Më shumë frikë në matematikë

Publikuar më: 7/6/2022, ora 10:12

Me qershorin, stina e verës dhe sezoni i plazhit ka nisur zyrtarisht, por jo për të gjithë. Në kohën që shumë shqiptarë po mendojnë për pushimet, për maturantët këto ditë janë vendimtare për të ardhmen e tyre.

Në prag të provimeve, maturantët vijojnë konsultimet. Më shumë frikë në matematikë

Publikuar më: 7/6/2022, ora 10:12

Me qershorin, stina e verës dhe sezoni i plazhit ka nisur zyrtarisht, por jo për të gjithë. Në kohën që shumë shqiptarë po mendojnë për pushimet, për maturantët këto ditë janë vendimtare për të ardhmen e tyre.