Në prag të sfidës historike Maqedoni e Veriut-Kosovë

Për pak minuta Kosova dhe Maqedonia e Veriut përballen për herë të parë në Nation League, në një sfidë që e çon njërën prej tyre drejt finales dhe vendit të siguruar në fazën finale të kampionatit europian. Faton Zylbehari, zëdhënësi i Federatës së Maqedonisë së Veriut, tregon atmosferën dhe detajet e organizimit të kësaj ndeshje historike.