Në prag të zgjedhjeve, promovohet në PD libri i “Punëve të Mira”

Publikuar më: 11/5/2023, ora 16:49

Në prag të zgjedhjeve, promovohet në PD libri i “Punëve të Mira”

Publikuar më: 11/5/2023, ora 16:49

Në një kohë demokratësh të përçarë e në gjyq për drejtimin, logon dhe siglën, të rinjtë e Departamentit Brain Gain kanë hartuar librin e Punëve të Mira të Partisë Demokratike. Ai prezantohet si një libër kujtese me të cilin demokratët mund të orientohen për të çuar mesazhet e tyre në një shoqëri, sipas tyre të ndikuar nga patronazhistët apo aktivistët. Ky është edhe qëllimi pse nisma vjen në prag të zgjedhjeve.

Në prag të zgjedhjeve, promovohet në PD libri i “Punëve të Mira”

Publikuar më: 11/5/2023, ora 16:49

Në një kohë demokratësh të përçarë e në gjyq për drejtimin, logon dhe siglën, të rinjtë e Departamentit Brain Gain kanë hartuar librin e Punëve të Mira të Partisë Demokratike. Ai prezantohet si një libër kujtese me të cilin demokratët mund të orientohen për të çuar mesazhet e tyre në një shoqëri, sipas tyre të ndikuar nga patronazhistët apo aktivistët. Ky është edhe qëllimi pse nisma vjen në prag të zgjedhjeve.