Në pranga dy përgjegjës të Agjencisë së Barnave, shpërdoruan detyrën dhe morën para

Publikuar më: 27/1/2023, ora 15:59

Në pranga dy përgjegjës të Agjencisë së Barnave, shpërdoruan detyrën dhe morën para

Publikuar më: 27/1/2023, ora 15:59

Shkonin si kontrollorë shtetërore në farmaci të ndryshme në kryeqytet dhe pasi gjenin shkelje, iu kërkonin nga 30 deri në 50 mijë lekë ryshfet farmacistëve për të mos i gjobitur.

Në pranga dy përgjegjës të Agjencisë së Barnave, shpërdoruan detyrën dhe morën para

Publikuar më: 27/1/2023, ora 15:59

Shkonin si kontrollorë shtetërore në farmaci të ndryshme në kryeqytet dhe pasi gjenin shkelje, iu kërkonin nga 30 deri në 50 mijë lekë ryshfet farmacistëve për të mos i gjobitur.