Në pritje të finales, tifozët harrojnë trazirat, festojnë në rrugët e Tiranës

Publikuar më: 25/5/2022, ora 16:47

Në pritje të finales, tifozët harrojnë trazirat, festojnë në rrugët e Tiranës

Publikuar më: 25/5/2022, ora 16:47

Disa orë larg finales së Conference League situata paraqitet festive në Tiranë. Tifozët e të dyja palëve kanë harruar tensionet e një nate më parë teksa kanë manifestuar të qetë në zonat e përcaktuara për ta, dhe baret e qytetit.

Në pritje të finales, tifozët harrojnë trazirat, festojnë në rrugët e Tiranës

Publikuar më: 25/5/2022, ora 16:47

Disa orë larg finales së Conference League situata paraqitet festive në Tiranë. Tifozët e të dyja palëve kanë harruar tensionet e një nate më parë teksa kanë manifestuar të qetë në zonat e përcaktuara për ta, dhe baret e qytetit.