Në pritje të vaksinës/ Mjekët të parët, optimistë dhe dyshues për efektet

Vaksina e Pfizer, e para që do të aplikohet në popullsinë tonë, ende nuk ka mbërritur, por diskutimet dhe dyshimet për efektet e saj nuk mungojnë. Vetë mjekët që do ta aplikojnë të parët janë të ndarë mes nevojës për ta kryer dhe dyshimit për atë që ende nuk dihet.