Në punë 1/3 e gjyqtarëve, Gjykata e Elbasanit thuajse e paralizuar

Drejtësia e vonuar është drejtësi e mohuar. Ky slogan, duket se po gjen zbatim tashmë në gjykatat e vendit dhe njëra prej tyre është edhe Gjykata e Elbasanit, një ndër më të mëdhatë në vend.

Dhe këtë fakt nuk është e vështirë ta konfirmosh me qytetarin më të parë që takon pranë dyerve të gjykatës.