Në radhën e pafund të Kakavijës, ku pas tri ditëve qytetarët po humbin edhe shpresën

Ndërkohë që mijëra automjete presin pothuajse të pashpresë kalimin e kufirit midis Shqipërisë dhe Greqisë, A2 jep informacionet e fundit dhe mbledh dëshmitë e personave që prej ditësh sfiliten për shkak të masave të reja anti-Covid të Athinës zyrtare. Gazetaret Jerola Ziaj dhe Belinda Rucaj ndodhen në Kakavijën ende problematike dhe në Kapshtice, ku situata paraqitet krejt ndryshe.