Në rënie besimi i biznesit, Indeksi i dhomës Amerikane: Ndikoi pandemia dhe progresi i ulët

Besimi i biznesit tek ekonomia ka rënë. Shkak është bërë ndikimi i pandemisë së Covid-19 dhe progresi më i ulët se sa pritej në treguesit kryesorë. Është ky përfundimi i edicionit të 9 të Indeksit të Besimit, publikuar nga Dhoma Amerikane e Tregtisë, një raport që mat perceptimin e klimës së sipërmarjes.