Në Shkup flet për aksionin në veri, Kurti: Krimi dhe korrupsioni është multietnik, e luftojmë

Publikuar më: 14/10/2021, ora 14:34

Në Shkup flet për aksionin në veri, Kurti: Krimi dhe korrupsioni është multietnik, e luftojmë

Publikuar më: 14/10/2021, ora 14:34

Në Maqedoni të Veriut, Albin Kurti foli për operacionin antikontrabandë të zhvilluar disa qytete të Kosovës. Kryeministri kosovar tha se qeveria e tij po lufton korrupsionin dhe krimin, i cili është multietnik. I pranishëm në samitin ekonomik në Shkup, Kurti komentoi situatën në veri të Mitrovicës, dhe pohoi se kriminelët serbë dhe shqiptarë bashkëpunojmë mirë me njëri-tjetrin.

Në Shkup flet për aksionin në veri, Kurti: Krimi dhe korrupsioni është multietnik, e luftojmë

Publikuar më: 14/10/2021, ora 14:34

Në Maqedoni të Veriut, Albin Kurti foli për operacionin antikontrabandë të zhvilluar disa qytete të Kosovës. Kryeministri kosovar tha se qeveria e tij po lufton korrupsionin dhe krimin, i cili është multietnik. I pranishëm në samitin ekonomik në Shkup, Kurti komentoi situatën në veri të Mitrovicës, dhe pohoi se kriminelët serbë dhe shqiptarë bashkëpunojmë mirë me njëri-tjetrin.