Në Shqipëri, më pak se 1% e grave thonë se janë të arrira në jetë

Përditësuar më: 18/5/2022, ora 15:48

Në Shqipëri, më pak se 1% e grave thonë se janë të arrira në jetë

Përditësuar më: 18/5/2022, ora 15:48

Në lotarinë e jetës, lindja vajzë në një vend të varfër, me shumë gjasa do të thotë pabarazi. Një sërë studimesh tregojnë se kjo dukuri mund të zhbëhet dhe receta me patjetër duhet të përfshijë fuqizimin e rolit të gruas.

Në Shqipëri, më pak se 1% e grave thonë se janë të arrira në jetë

Përditësuar më: 18/5/2022, ora 15:48

Në lotarinë e jetës, lindja vajzë në një vend të varfër, me shumë gjasa do të thotë pabarazi. Një sërë studimesh tregojnë se kjo dukuri mund të zhbëhet dhe receta me patjetër duhet të përfshijë fuqizimin e rolit të gruas.