“Në Shqipëri opozita shihet njësoj e korruptuar si qeveria”

Publikuar më: 7/7/2022, ora 21:57

“Në Shqipëri opozita shihet njësoj e korruptuar si qeveria”

Publikuar më: 7/7/2022, ora 21:57

Analisti Dritan Shano deklaroi se në protestën e opozitës, shumë njerëz nuk morën pjesë pikërisht sepse ishte Sali Berisha organizatori. Për Shanon, Berisha është një nga autorët e situatës në të cilën ndodhet Shqipëria, e cila me ndryshimet kushtetuese dhe sistemin aktual elektoral, nuk lejon qarkullimin e elitave.

“Në Shqipëri opozita shihet njësoj e korruptuar si qeveria”

Publikuar më: 7/7/2022, ora 21:57

Analisti Dritan Shano deklaroi se në protestën e opozitës, shumë njerëz nuk morën pjesë pikërisht sepse ishte Sali Berisha organizatori. Për Shanon, Berisha është një nga autorët e situatës në të cilën ndodhet Shqipëria, e cila me ndryshimet kushtetuese dhe sistemin aktual elektoral, nuk lejon qarkullimin e elitave.