“Në shtator bie qeveria”. Meta në Elbasan: Qytet i demonstrimit të forcës, qarku i dytë më i varfër

Publikuar më: 19/8/2022, ora 11:14

“Në shtator bie qeveria”. Meta në Elbasan: Qytet i demonstrimit të forcës, qarku i dytë më i varfër

Publikuar më: 19/8/2022, ora 11:14

Pas ngjarjeve të ditëve të fundit që prodhuan katër viktima në vend, Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta, gjatë një takimi me strukturat e Elbasanit bëri bilancin e gjendjes së kriminalitetit në vend. Meta foli për shifra alarmante duke marrë si shembull pikërisht këtë qark ndërsa lidhjet e qeverisë me krimin i cilësoi si arsyen kryesore të kësaj gjendjeje. Zgjidha sipas tij nuk vjen thjesht me ndryshimin e qeverisë, por duhet luftuar korrupsioni dhe ndryshuar sistemi. “Në shtator do bjerë qeveria”, tha Meta.

“Në shtator bie qeveria”. Meta në Elbasan: Qytet i demonstrimit të forcës, qarku i dytë më i varfër

Publikuar më: 19/8/2022, ora 11:14

Pas ngjarjeve të ditëve të fundit që prodhuan katër viktima në vend, Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta, gjatë një takimi me strukturat e Elbasanit bëri bilancin e gjendjes së kriminalitetit në vend. Meta foli për shifra alarmante duke marrë si shembull pikërisht këtë qark ndërsa lidhjet e qeverisë me krimin i cilësoi si arsyen kryesore të kësaj gjendjeje. Zgjidha sipas tij nuk vjen thjesht me ndryshimin e qeverisë, por duhet luftuar korrupsioni dhe ndryshuar sistemi. “Në shtator do bjerë qeveria”, tha Meta.