Në shtëpi për festa, një familje në Kukës u rikthehet buzëqeshja falë donatorëve

Publikuar më: 31/12/2021, ora 18:44

Në shtëpi për festa, një familje në Kukës u rikthehet buzëqeshja falë donatorëve

Publikuar më: 31/12/2021, ora 18:44

Familja Tusha në Kukës ka tashmë një banesë të re për festat e fundvitit, dhe kjo falë donacioneve të shqiptarëve. Me dy fëmijë dhe gruan invalide, Kujtim Tusha kishte një jetë mjaft të vështirë. Viti i Ri e gjen familjen e Kujtim Tushës me shtëpi, duke zgjidhur njërin prej problemeve të shumta social-ekonomike që ka kjo familje. Shoqata “Jetimët e Ballkanit” nga Prizreni në bashkëpunim më bashkinë Kukës i blenë një apartament me hapësire 90 metër katror në qendër të qytetit të Kukësit e të kompletuar.

Në shtëpi për festa, një familje në Kukës u rikthehet buzëqeshja falë donatorëve

Publikuar më: 31/12/2021, ora 18:44

Familja Tusha në Kukës ka tashmë një banesë të re për festat e fundvitit, dhe kjo falë donacioneve të shqiptarëve. Me dy fëmijë dhe gruan invalide, Kujtim Tusha kishte një jetë mjaft të vështirë. Viti i Ri e gjen familjen e Kujtim Tushës me shtëpi, duke zgjidhur njërin prej problemeve të shumta social-ekonomike që ka kjo familje. Shoqata “Jetimët e Ballkanit” nga Prizreni në bashkëpunim më bashkinë Kukës i blenë një apartament me hapësire 90 metër katror në qendër të qytetit të Kukësit e të kompletuar.