Në stinën e gripit, epidemiologët: Do të shtohen të prekurit, jemi larg epidemisë

Koronavirusi i ri ka marrë vëmendjen botërore për pasojat e rënda dhe përhapjen me shpejtësi në popullatë, por as gripi nuk duhet neglizhuar.