“Në Vlorë, krimi të ndjek deri në katin e pestë”, Kasapi: Policia ka nevojë për investime, të shtohen kamerat e sigurisë

Gazetari Julian Kasapi u shpreh në emisionin Absolut 4 në A2 se Policia e Shtetit ka nevojë për investime dhe infrastrukturë për t’u përballur me krimin e organizuar duke qenë se ai ka përparuar shumë kohët e fundit.

Kasapi hodhi idenë që të paktën në qytetet kryesore të Shqipërisë të shtohen kamerat e sigurisë për të ndihmuar në zbardhjen e ngjarjeve të rënda.