Në zbulim të natyrës, liqenet akullnajore të Lukovës që tërheqin udhëtarët

Korrespondenti Artin Halili dhe guida turistike Gani Bego, të ftuar në Dita Jonë, për të folur për vendet turistike që mund të vizitojmë në zonën e Pogradecit.