Në zbulim të natyrës, liqenet e Lukovës, atraksioni i ri turistik

Krahas turizmit tradicional liqenor, në Pogradec së fundmi është duke u zhvilluar mjaft edhe turizmi malor. I njohur ndryshe si hiking, këtë mundësi e ofron Mokra me disa destinacione mjaft interesante natyrore, historike dhe kulturore.