Negociatat, A2 siguron projekt-rezolutën për Integrimin

Komisioni i Integrimit miratoi parimisht, draftin paraprak, me 16 pika, të projekt-rezolutës mbi progresin e Shqipërisë në procesin e integrimit në Bashkimin Evropian, edhe pse priten integrime të reja.

Në dokumentin e siguruar nga A2 CNN, Kuvendi, ndër të tjerat “rikonfirmon se anëtarësimi i Shqipërisë në Bashkimin Evropian është objektivi madhor i vendit dhe kryeson agjendën e tij kombëtare”, dhe “angazhohet të garantojë dhe të fuqizojë integritetin dhe pavarësinë e institucioneve kushtetuese dhe të krijuara me ligj.

  • LAJMI I FUNDIT | Ministria e Shëndetësisë raporton 132 raste të reja me Covid-19
  • LAJMI I FUNDIT | Ministria e Shëndetësisë: 3 persona të tjerë kanë humbur jetën
  • LAJMI I FUNDIT | Ministria e Shëndetësisë raporton 132 raste të reja me Covid-19
  • LAJMI I FUNDIT | Ministria e Shëndetësisë raporton 132 raste të reja me Covid-19