Negociatat, krerët e shtetit: Gati të përmbushim kushtet

Kryeministri Edi Rama reagoi pas lajmit se ministrat për Evropën kanë arritur marrëveshjen për të çelur bisedimet me vendin tonë dhe Maqedoninë e Veriut.