Negociatat, ministrja Margariti: Më 18 tetor Shqipëria do të shpërblehet për punën e bërë

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti, është një nga 8 ministret nismëtare të një letre të dërguar ekzekutivit dhe parlamentit holandez me kërkesën për hapjen e negociatave.