Negociatat, Mogherini i përgjigjet A2 CNN: Zhgënjim i madh nëse vendimi do shtyhej

E pyetur nga gazetarja e A2CNN, Elona Gjylmi, se a do të ishte zhgënjyese për Ballkanin nëse nuk do të shtyheshin negociatat, në konferencën e përbashkët me kryeministrin Rama, Përfaqësuesja e Lartë e Bashkimit Europian për Punët e Jashtme dhe Politikën e Sigurisë, Federica Mogherini, u shpreh se ky vit ka shërbyer për konsolidim të arritjeve të deritanishme të Shqipërisë.

Shkarkoni aplikacionin e A2