Negociatat në Bruksel, asociacioni si çelësi i normalizimit

Publikuar më: 14/9/2023, ora 20:39

Negociatat në Bruksel, asociacioni si çelësi i normalizimit

Publikuar më: 14/9/2023, ora 20:39

I ftuar në Ditarin e mbrëmjes për të komentuar takimin e fundit në Bruksel, mes kryeministrit Kurti dhe presidentit serb, Vuçiç ishte analisti Nexhmedin Spahiu.