“Negociatat” në parlament, pas Ramës, edhe Berisha kërkon ndarjen nga Maqedonia e Veriut

Publikuar më: 23/6/2022, ora 18:42

“Negociatat” në parlament, pas Ramës, edhe Berisha kërkon ndarjen nga Maqedonia e Veriut

Publikuar më: 23/6/2022, ora 18:42

Samiti mes BE-së dhe vendeve të Ballkanit Perëndimor në Bruksel nuk kishte përfunduar ende kur nga salla e Kuvendit, Sali Berisha i kërkoi unionit hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe ndarjen e vendit nga rrugëtimi i Maqedonisë së Veriut.

“Negociatat” në parlament, pas Ramës, edhe Berisha kërkon ndarjen nga Maqedonia e Veriut

Publikuar më: 23/6/2022, ora 18:42

Samiti mes BE-së dhe vendeve të Ballkanit Perëndimor në Bruksel nuk kishte përfunduar ende kur nga salla e Kuvendit, Sali Berisha i kërkoi unionit hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe ndarjen e vendit nga rrugëtimi i Maqedonisë së Veriut.