Negociatat nën hijen e vetos, ministrat e Jashtëm të BE mblidhen në Luksemburg

Publikuar më: 15/10/2019, ora 13:54

Negociatat nën hijen e vetos, ministrat e Jashtëm të BE mblidhen në Luksemburg

Publikuar më: 15/10/2019, ora 13:54

Është ende në pikëpyetje qëndrimi i Bashkimit Evropian lidhur me negociatat e anëtarësimit të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut.