Negociatat për presidentin, Alibeaj takon aleatët në kryesinë e Kuvendit, mungon Mediu

Publikuar më: 19/5/2022, ora 20:16

Negociatat për presidentin, Alibeaj takon aleatët në kryesinë e Kuvendit, mungon Mediu

Publikuar më: 19/5/2022, ora 20:16

Paraditen e sotme, Enkelejd Alibeaj takoi shkurtimisht aleatët e partisë demokratike në përpjekje për të gjetur dakordësi mes opozitës mbi kandidaturat për president që do t’i propozohen mazhorancës. Mungesa e Fatmir Mediut në takim u duk se paralajmëroi që biseda do të mbyllej shpejt dhe pa produkt.

Negociatat për presidentin, Alibeaj takon aleatët në kryesinë e Kuvendit, mungon Mediu

Publikuar më: 19/5/2022, ora 20:16

Paraditen e sotme, Enkelejd Alibeaj takoi shkurtimisht aleatët e partisë demokratike në përpjekje për të gjetur dakordësi mes opozitës mbi kandidaturat për president që do t’i propozohen mazhorancës. Mungesa e Fatmir Mediut në takim u duk se paralajmëroi që biseda do të mbyllej shpejt dhe pa produkt.