Negociatat, Tabaku: Dështimi më i madh i qeverisë, po fshihet pas vetos bullgare

Publikuar më: 24/6/2022, ora 21:11

Negociatat, Tabaku: Dështimi më i madh i qeverisë, po fshihet pas vetos bullgare

Publikuar më: 24/6/2022, ora 21:11

Jorida Tabaku, nga Partia Demokratike, në rolin e kryetares së Këshillit të Integrimit Europian, në Intervistë me Marita Haklaj, foli për Samitin e Brukselit dhe veton bullgare.

Negociatat, Tabaku: Dështimi më i madh i qeverisë, po fshihet pas vetos bullgare

Publikuar më: 24/6/2022, ora 21:11

Jorida Tabaku, nga Partia Demokratike, në rolin e kryetares së Këshillit të Integrimit Europian, në Intervistë me Marita Haklaj, foli për Samitin e Brukselit dhe veton bullgare.