Negociatë amerikane në Prishtinë? Rama dhe Meta shtrëngojnë duart para Palmer

Situata e ndezur politike në Shqipëri dhe acarimi i marrëdhënieve mes mazhorancës dhe Presidentit Meta, është menaxhuar nga protagonistët e saj, të cilët kanë evituar të shfaqin publikisht në Prishtinë dallimet mes tyre.

Shkarkoni aplikacionin e A2