Nën çadër dhe me kushte të vështira ekonomike, familja në Qafëzezë apelon për ndihmë

Pesë anëtarët e familjes Çaushi nga fshati Qafëzezë i Korçës prej katër muajsh jetojnë nën çadër pasi shtëpia u është dëmtuar nga tërmetet që ranë në qershor të këtij viti. Sikur të mos mjaftonte kjo, familja ndodhet në kushte të vështira ekonomike dhe e vetmja e ardhur janë lekët e Kempit që marrin për vajzën e sëmurë.