“Nëna e gjeti djalin të vrarë pas derës”, flasin fqinjët e Shkëlzen Velajt

Shkëlzen Velaj mbeti i vrarë pak pas mesnatës në qytetin e Vlorës. Mësohet se policia ka gjetur të ndezur makinën e viktimës, gjë që bën policinë të dyshojë se 35 vjeçari ka nxituar për të hyrë në pallatin e tij, ku dhe u qëllua me breshëri automatiku nga autori.