Nëndetëse me energji bërthamore, SHBA, Australia dhe Britania me projekt ambicioz kundër Kinës

Publikuar më: 14/3/2023, ora 14:34

Nëndetëse me energji bërthamore, SHBA, Australia dhe Britania me projekt ambicioz kundër Kinës

Publikuar më: 14/3/2023, ora 14:34