Nënshkodra nën ujë, lumi Drin dhe liqeni mbi nivelet maksimale

E gjithë zona e Nënshkodrës vijon të jetë e mbërthyer nga pushteti i ujit. Mijëra hektarë toke dhe qindra banesa janë të rrethuara nga uji, Niveli i përmbytjeve ndonëse ka një përmirësim të lehtë krahasuar me një ditë më parë, sërish lartësia e ujit mbetet në nivele alarmante. Liqeni i Shkodrës dhe lumi Drin vijojnë të jenë mbi nivelet e tyre maksimale, ç’ka nuk jep shpresë për tërheqje të shpejtë të ujit.