“Nëse Basha ka qenë i shitur, Berisha na ka një borxh që na bindi se është lider në shkëlqim”

Publikuar më: 18/11/2021, ora 10:22

“Nëse Basha ka qenë i shitur, Berisha na ka një borxh që na bindi se është lider në shkëlqim”

Publikuar më: 18/11/2021, ora 10:22

Deputeti Kreshnik Çollaku mendon se konflikti në PD filloi në datën 9 shtator, kur kryetari i partisë, Lulzim Basha, pranoi kërkesën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për të përjashtuar Sali Berishën nga grupi parlamentar. Çollaku tha se reagimi i Berishës pas përjashtimit është më tepër personal ndaj Bashës. “Në rast se zoti Basha ka qenë i shitur, ka qenë përherë. Nëse e ka ditur para 9 shtatorit që është peng dhe i shitur, na ka një borxh të gjithëve, që na ka bindur që ky është një lider në shkëlqim. Nëse qëndrimi ndryshoi pas 9 shtatorit, ka lidhje me marrëdhëniet personale”, tha ai.

“Nëse Basha ka qenë i shitur, Berisha na ka një borxh që na bindi se është lider në shkëlqim”

Publikuar më: 18/11/2021, ora 10:22

Deputeti Kreshnik Çollaku mendon se konflikti në PD filloi në datën 9 shtator, kur kryetari i partisë, Lulzim Basha, pranoi kërkesën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për të përjashtuar Sali Berishën nga grupi parlamentar. Çollaku tha se reagimi i Berishës pas përjashtimit është më tepër personal ndaj Bashës. “Në rast se zoti Basha ka qenë i shitur, ka qenë përherë. Nëse e ka ditur para 9 shtatorit që është peng dhe i shitur, na ka një borxh të gjithëve, që na ka bindur që ky është një lider në shkëlqim. Nëse qëndrimi ndryshoi pas 9 shtatorit, ka lidhje me marrëdhëniet personale”, tha ai.